Residenza d'Epoca La Corte Dei Principi

Florence, Toscane, Italië
7.1

Over het hotel

De residentie La Corte Dei Principi huist in een prachtig gebouw uit de 18de eeuw midden in Florence. In een uniek kader op deze wereld, op loopafstand van het centraal station en van haar wereldberoemde gebouwen van de stad, in het kwartier van de Porta al Prato biedt het etablissement haar gasten zeer comfortabele kamers aan (televisie, telefoon, airconditioning, minibar). Porta del Prato, gebouwd in 1285 met de zesde ceintuur, is één van de oudste poorten van de stad. Net zoals de andere poorten is deze in 1526 verlaagd om minder kwetsbaar te zijn tegen de toen hedendaagse aanvallen en werd voor de gelegenheid voorzien van een kamertje met puntdak op de top met daar bovenop een vleugel. De binnenkant heeft nog steeds een zeer beschadigde fresco met daarop een Madonna met kind en heiligen afgebeeld en toegewijd aan Michele Tosini. De piazza del Prato was gedurende 3 eeuwen lang de plaats voor het Florentijnse spel en haar beestenmarkt. Dankzij haar ideale ligging is de historische residentie Corte dei Principi een droomplaats voor een onvergetelijke vakantie onder de vorm van volledige ontspanning. Een toeristenbelasting van €4.00 per persoon per nacht is geldig en dient te worden betaald bij check in.

Adres

Via Il Prato - Firenze, 50123

Klanten-reviews

7.1
6 beoordeling
Ontvangst
7.7
Comfort
7.2
Netheid
6.8
Maaltijd
6.3
Locatie
7.2
Prijs/kwaliteit verhouding
7.5
Giulia
Met vrienden - 30/07/19
8.8
Camera molto grande, pulita e confortevole; bellissimo il terrazzino adiacente alla sala dove si fa la colazione, sarebbe stato bello poter fare colazione lì! Personale molto gentile.
La colazione potrebbe essere un po’ più abbondante per quanto riguarda la scelta.

Aankomst en vertrektijden rooster

Aankomst:
12:00 - 19:00
Vertrek:
07:00 - 10:30

Voorzieningen en voorwaarden

Parkeerplaats
  • Openbare parkeerplaats
  • Privé parkeerplaats (Gemiddelde kosten per dag: 20 EUR)
Algemeen
  • Bagageopslag (Gratis)
Vrijetijdsbestedingen
  • Bar / Lounge
  • Terras
Voorzieningen
  • Lift

Huisdieren

Huisdieren toegestaan. 0 € per dag (ter plaatse te betalen).

2 aanbieding voor dit hotel

Waarom kiezen voor Weekendesk?

Activiteiten en ontbijt inbegrepen

Alleen de beste hotels

Annuleren en wijzigen zonder kosten

Hulp nodig?

Onze experts tot uw dienst
020 225 15 54(lokaal tarief)
Van maandag t.e.m. vrijdag van 9:00 's ochtends tot 21:00 's avonds
Van zaterdag tot zondag van 10:00 's ochtends tot 19:00 's avonds
*Prijs incl. BTW berekend voor 2 personen verblijvend in dezelfde kamer en gedurende de periode aangegeven in de details van de aanbieding. De "vanaf" prijs komt overeen met het goedkoopste tarief verkrijgbaar voor twee personen indien beschikbaar en afhangend van voorwaarden (minimaal aantal nachten en/of andere vermelde condities in de details van de aanbieding.)