Beleef een sprankelende kerst in het Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons.
Ontdek ons grote all-you-can-eat kerstbuffet, land en zee, warme en koude gerechten, diverse desserts.
Assortiment terrines, mousses en patés • Assortiment charcuterie (Bresaola, grison, enz.) • Foie gras • Warme en koude hapjes
Grote kerstschelpdieren (kreeft, wulken, oesters, etc.) • Gerookte vis- en zeevruchtenterrines • Zalmgravlax met roze peperkorrels • Gemarineerde viscarpaccio • Assortiment gemengde salades en specerijen
Live Cooking: Snacked coquilleschelp, witte wijncrème met sjalotten • Gebakken appel en foie gras, Portreductie
Romige risotto met pompoen en grijze garnalen • Eendenparmentier met zoete aardappel • Gevogelterolletje gevuld met eekhoorntjesbrood • Filet van rode mul met citrusbotersaus • Geconfijte lamsbout met knoflook en abrikozen
Live Cooking: Traditionele gevulde kalkoen, opperste kastanjesaus • Hele sardine a la plancha afgeblust met witte wijn, mango-yuzu vinaigrette • Ierse ribsteak geflambeerd met Cognac
Schotel met kazen, vers en gedroogd fruit
Farandole van minidesserts • Mini Yule log • Chocolade- en fruitfontein
Live concert tijdens de avond en aanwezigheid van de Kerstman.
Sluit uw avond af in een van de gezellige en comfortabele kamers van de Van der Valk in Mons.