Social distancing regel: in alle openbare ruimtes moeten alle werknemers een afstand van 1,5 tot 2 meter tussen hen en de gasten in acht nemen. Zo worden tafels in restaurants pas schoongemaakt als gasten deze hebben verlaten.
Personeelsplanning: medewerkers zullen samenwerken in vaste teams om mogelijke infectieketens te kunnen vaststellen.
Gasten worden voorafgaand aan hun reservering gebeld of men in goede gezondheid verkeert en geen corona-gerelateerde klachten hebben.
De tafels in het restaurant hebben een afstand van minstens 1,5 m. en de capaciteit is aanzienlijk verminderd.
Om voldoende ruimte te bieden aan alle gasten, worden de openingstijden van onze restaurants verruimd en werken we in 2 shifts.
Uitbreiding dispensers desinfectiemiddelen.
Er wordt een nieuwe en uitgebreide manier van schoonmaken ingevoerd.
Selfservice wordt geminimaliseerd. Waar mogelijk wordt eten en drinken geserveerd door personeel dat minimaal 1,5 meter afstand bewaard.
Deze maatregelen komen bovenop de wettelijke voorschriften van de regionale Noodverordening.
De sauna's, zwembad en fitness zijn geopend op reservering.