HomeWeekend BelgiëWeekend Brussels gewestWeekend BrusselSmartflats Brusselian

Verken Brussel en verblijf in een appartement

Smartflats Brusselian
Smartflats Brusselian
Smartflats Brusselian
Smartflats Brusselian
Nieuw

Inclusief tijdens je verblijf:

superior Appartement met stadszicht
Hop-on Hop-off bus Brussel 48h
Hop-on Hop-off bus Brussel 48h
Voor 2 volwassenen
60 min
Weekendesk extra
Krijg de beste prijzen als je boekt met Weekendesk
Krijg de beste prijzen als je boekt met Weekendesk
1 nacht, voor 2
Vanaf
€ 0/ nacht
Vanaf
€ 0*
incl. BTW
1 nacht, voor 2
Vanaf
€ 0/ nacht
Totaal
€ 0

Je kamer

superior Appartement met stadszicht

Capaciteit: 6 volwassenen
2 tweepersoonsbedden (Breedte : 181-210 cm), 1 slaapbank
  • Gratis en onbeperkte Wifi
  • Bad

We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen

Hop-on Hop-off bus Brussel 48h
1 / 1 - Hop-on Hop-off bus Brussel 48h

Hop-on Hop-off bus Brussel 48h

De dag van jouw keuze
Duur: 60 min
Rue du Marché aux Herbes 82, 1000, Bruxelles
Ontdek de hoogtepunten van Brussel in de Hop-on Hop-off bus. De tour beschikt over 13 haltes waardoor je geen hoogtepunt zal missen van de bruisende stad! Door middel van de audiogids word je op de hoogte gebracht van interessante informatie.

Weekendesk extra

Dag 1
ter plaatse

Klanten-reviews

Nieuw
Geniet als eerste van deze nieuwe ervaring!

De accommodatie

Smartflats Brusselian
Smartflats Brusselian ligt in Brussel op een perfecte locatie. De Grote Markt is namelijk op maar vijfhonderd meter afstand gelegen. Er zijn in totaal drie appartementen beschikbaar. Elk appartement is van een stijlvolle inrichting voorzien met design meubels en houten vloeren. Er is een zithoek, eettafel en een moderne keuken met kookgelegenheid beschikbaar. De Nieuwstraat met een verscheidenheid aan winkels ligt op twintig meter afstand van Smartflats Brusselian en je wandelt ook zo naar de Grote Markt. Daar heb je de gelegenheid om het stadhuis te bezichtigen en een bezoek te brengen aan het Broodhuis. Manneken Pis is uiteraard een belangrijke bezienswaardigheid, maar er zijn meer toeristische trekpleisters. Zo kun je ook een uitstapje maken naar het BELvuemuseum en naar het Jubelpark. In je appartement heb je alle gelegenheid om zelf de maaltijden van de dag te bereiden. Je kunt echter ook uit eten gaan. In de directe omgeving is er keuze genoeg uit verschillende restaurants waar je uitgebreid kunt lunchen en dineren. Om toegang te krijgen tot je appartement ontvang je vooraf per mail een toegangscode. Er is namelijk geen receptie aanwezig. De toegangscode is onder meer nodig om te kunnen inchecken. Wanneer je een reservering maakt in een van onze Smartflats, ontvang je direct een link om online in te checken. Dit laat ons toe om uw identiteitsdocumenten te verzamelen, zoals vereist door de Belgische wet, evenals uw creditcard voor de borg. Uw betalingsgegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en uw aanbetaling wordt automatisch vrijgegeven 7 dagen na uw vertrekdatum als alle regels zijn gerespecteerd (geen schade, niet roken in het appartement, geen feestjes, etc.)

Adres

Rue Marche aux Poulets 45
1000 Brussel, Brussels gewest, België
(Op de kaart kijken)
op 12 km van luchthaven BRUSSELS NATL
Dicht bij het treinstation Gare Centrale

Tijdrooster

Aankomst:
16:00 - 00:00
Vertrek:
00:00 - 12:00
Belangrijke informatie
Hou er rekening mee dat er een borg van 150 EUR kan gevraagd worden bij aankomst. Ons online inchecksysteem (Duve) zal vóór het inchecken een verzoek sturen naar de klant om de kredietkaartgegevens en aanvullende informatie op te vragen. Hiermee kunnen we de borg van je rekening nemen, en die zal, l salles in orde is, uiterlijk 7 dagen na vertrek aan de klant worden terugbetaald.