Ga een Paasweekendje weg zonder je koffers in te pakken!

7 avril 20202 min leestijd
Paasweekendje in huis

We gaan week 4 van #blijfinuwkot in en Pasen komt steeds dichterbij. De wens om een lang weekend weg te gaan blijft er nog steeds. Kan je vertrekken zonder je koffers in te pakken? Met een beetje fantasie kan dit!

Bar in de tuin

1. Bepaal de sfeer

DIY er op los en de tijd vliegt voorbij! Zoek een aantal DIY tutorials op en leer hoe je allerlei decoraties kunt maken. Tover bijvoorbeeld je tuin om tot een strandbar of je badkamer om tot een spa

Tajine gerecht

2. Neem ook je smaakpapillen mee op reis

Verdwalen in een Soek, de schitterende blauwe Majorelle bewonderen hiervoor moet je naar Marokko vliegen, maar tot die tijd kun je deze sfeer in huis halen door een heerlijk gerecht uit een tajine te bereiden. Lasagne, tiramisu of vitello tonnato, kook de beste Italiaanse recepten voor een dolce vita-weekend vanuit uw keuken. Hou je meer van lekker uitwaaien in aan de kust? Doe net alsof je terugkeert van het strand en houdt een pannenkoekenavond!  

Reisfoto's organiseren

3. Haal herinneringen op en droom over je volgende reis 

Heb je sinds dat je thuis bent al eens de tijd genomen om naar je oude reisfoto’s te kijken? Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om ze te organiseren en om tijd te spenderen met je familie en samen alvast te dromen over de volgende bestemming. Heb je misschien nog souvenirs of ansichtkaarten in de kast liggen? Haal hiermee herinneringen op en droom nog eens over al je avonturen. 


Louvre museum, Parijs

4. Bezoek een museum vanaf je zetel

Nu alle musea gesloten zijn, bieden er een aantal virtuele rondleidingen aan, we (her)ontdekken met veel plezier het betoverende Louvre. We bezoeken Amsterdam om Vermeer en Rembrandt te bewonderen dankzij een virtueel bezoek aan het Rijksmuseum