Weekendesk

Instagram accounts om bij weg te dromen

5 Instagram reis accounts die je echt niet mag missen
23 mars 20202 min leestijd
5 Instagram reis accounts die je echt niet mag missen

Geen idee wat te doen dit weekend? Wat dacht je van een reisje rond de wereld? Ja, je hebt het goed gelezen (en nee we hebben het niet over het spel)! Er zijn namelijk zoveel manieren om nieuwe plekken op de wereld te ontdekken gewoon vanaf je smartphone. Reis met ons mee zonder uit je zetel te komen en ontdek onze top 5 Instagram reis accounts

Er zijn miljoenen reizende influencers en fotografen te vinden op Instagram. Elk met hun eigen stijl en typische bestemmingen: kindvriendelijk, in de natuur, luxe of eropuit met de rugzak, actie en avontuur of juist eerder strand en chill,... Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de account, die ons het meest inspireren

Alex Strohl - @alexstrohl

De Franse Alex Strohl werd geboren in Madrid en kreeg de laatste jaren onder andere de kans om samen te werken met Vanity Fair, Apple,... Ontdek prachtige foto's op zijn profiel @alexstrohl.

Elisa en Max - @bestjobers

Elisa won uit 330k kandidaten de wedstrijd "The Best Job in the World" en reist sindsdien de wereld rond op zoek naar nieuwe avonturen samen met haar vriend Max. Volg al hun reisavonturen via @bestjobers.

Michiel Pieter - @michielpieters

Steeds op zoek naar de mooiste landschappen ter wereld? Perfect, dan ga je het profiel van Michiel Pieters fantastisch vinden. Deze Belgische fotograaf trekt de wereld rond op zoek naar de mooiste plekjes om met jou te delen. Reis met hem mee via @michielpieters.

Mel - @girleatworld

Als foodie reist Mel de hele wereld rond en verzorgt ze ons van kook-inspiratie deze weken. Voor elke bestemming die ze bezoekt, laat ze ons een typisch lokaal gerecht zien. Het water loopt ons in de mond bij het bezoeken van @girleatworld.

Herbee - @mr.pokee

In deze ietwat moeilijkere tijd willen we er zeker voor zorgen dat we nog steeds een lach op je gezicht toveren. Daarom delen we met alle plezier het profiel van Mr. Pokee. Een vrolijke egel, die samen met zijn baasjes de hele wereld rondreist. Bezoek @mr.pokee voor een leuke start van het weekend.