Het aardse paradijs ligt bij jou om de hoek!

8 mars 20201 min leestijd
Weekendje weg naar paradijselijke bestemming

De wind wappert door je haar, de zee glinstert voor je ogen en een heerlijke rust maakt zich van je meester. Je denkt: Dit is het paradijs! Prachtig. Maar… moet je daarvoor helemaal naar Thailand? Welnee. Weekendesk koos voor jou vier paradijselijke bestemmingen, op maar enkele uren reizen van huis!

Waddeneilanden, Nederland

Weekendje weg naar de Waddeneilanden

Kijken zo ver als je kan, eindeloos fietsplezier, wandelen over de zeebodem bij eb, en de geur van zilt water. De Waddeneilanden zijn uniek in de wereld én Unesco Werelderfgoed. Ontdek ze en dompel je onder in een bijzondere wereld waarin de natuur de baas is.

Algarve, Portugal

Mini-vakantie Algarve, Portugal

Zin in een exotische mini-vakantie? De Algarve is maar een paar uurtjes vliegen! Voor velen het aardse paradijs: maar liefst 150 stranden, steile kliffen, azuurblauw water en adembenemende uitzichten… Weekendesk heeft exclusieve deals met lokale hotels en resorts!

Harzgebergte, Duitsland

GigaSwing hangbrug, Harz, Duitsland
Foto: Shaky/Flickr

In het Nationaal Park Harz en het omliggende gebergte geniet je van imponerende natuur en beleef je allerlei (ont)spannende activiteiten. Wandel over de langste hangbrug ter wereld, rijdt mee op een oude stoomtrein, ga mountainbiken, ziplinen of wandelen, en bezoek pittoreske stadjes.

Waterval, Luxemburg

Waterval Schiessentümpel, Luxemburg
Foto: Johan Wieland

Wat is er exotischer dan een waterval tegen een smaragdgroene achtergrond? De toeristenfolders van Azië staan er vol mee, maar een van de mooiste vind je in… Luxemburg! De Schiessentümpel in het Müllerthal is, met zijn stenen brug en rotsen, ongekend mooi. Een must-see!