De 3 leukste deals voor een supertof vriendinnenweekend

1 mars 20201 min leestijd
Vriendinnenweekend, weekendje weg op vrouwendag

Hoog tijd om weer eens bij te praten met je beste vriendin? Even samen lachen, shoppen, ontspannen en plezier maken, precies zoals vroeger? Ga dan op vriendinnenweekend. Je hebt er een prima aanleiding voor: zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dus: jullie dag! Weekendesk selecteerde drie arrangementen speciaal voor jullie!

Spa Zuiver, Amsterdam

Spa Zuiver, wellness in Amsterdam

Zorg voor lichaam én geest, en vooral: ontspan! Bij Spa Zuiver, een van de mooiste wellnessresorts van Nederland, relax je in de whirlpool, geniet je van een aromabad, of in de sauna… Combineer het met een dagje shoppen en het weekend kan niet beter! Weekendesk regelde deals met tophotels in Amsterdam en Haarlem, met alle comfort, luxe én inclusief toegang tot Spa Zuiver. 

Select Hotel Apple Park, Maastricht

Vrijthof, Maastricht, vriendinnenweekend

Bij een vriendinnenweekend hoort lekker eten! In het pittoreske Maastricht heb je alle keus. Het is een echte bourgondische stad. Wat dacht je trouwens van een compleet verzorgde High Wine? Dat maakt de tongen los! Boek je vriendinnenweekend in het comfortabele viersterrenhotel Apple Park en het wordt genieten…

H10 Itaca, Barcelona

Hotel H10 Itaca, weekendje Barcelona

Zin om er even helemaal uit te zijn? Een vriendinnenweekend Barcelona is er een om nooit te vergeten. Vanuit dit prachtige designhotel ligt de Gaudí-stad aan je voeten. Spaanse lentezon, cocktailtje, tapas… Kriebelt het al? Nu boeken en jullie vrouwendag wordt echt internationaal!

Zijn jullie echt gek op mode? Lees ook onze tips voor de beste shopping trips!