Weekendesk reikt de Oscars uit!

Wij hebben de beste hotels voor je geselecteerd
10 février 20202 min leestijd
Oscars voor de beste hotels

Het awardseizoen is volop aan de gang. Tijd voor de Weekendesk Oscars! We zetten vijf hotels in het zonnetje die zich op een speciale manier hebben onderscheiden. En die nu een paar supertoffe aanbiedingen voor je hebben...

Beste wellness

Thermae 2000, Valkenburg, hotel en wellness

Thermae 2000, prachtig gelegen in het Nederlandse Valkenburg, combineert een hotel van topklasse met een luxueuze wellness. Niet alleen geniet je er van unieke thermale baden, je kan ook de kunst van het masseren leren tijdens een exclusieve workshop.

Beste uitzicht

Kamer met uitzicht, The Hotel Brussels

De Weekendesk Oscar voor het beste uitzicht geven we zonder verpinken aan The Hotel Brussels, een torenhoog viersterrenhotel midden in Brussel. Het mocht al ooit president Obama tot zijn gasten rekenen. Room with a view? Hier vind je hem!

Beste kamer

Stanhope Hotel, Brussel

Ook de Oscar voor beste kamer gaat naar Brussel, maar dan naar het Stanhope Hotel. Vijf sterren telt het, en dat zegt al wat. Maar je mond valt pas helemaal open als je er bent. Wat een luxe! Je kan nu trouwens een upgrade krijgen naar een junior suite!

Beste recensies

Relais & Châteaux Hotel Heritage, Brugge

Als je een 9.7 op 10 krijgt van haast tachtig gasten, dan doe je het goed: het elegante Relais & Châteaux Hotel Heritage in het eeuwig betoverende Brugge kreeg de hoogste beoordeling van alle hotels op Weekendesk. 

Meest bijzondere hotel

Hotel op cruiseschip, Rotterdam

Wil je iets totaal anders, boek dan het ss Rotterdam Hotel, een voormalig cruiseschip dat nu dienstdoet als hotel, inclusief diverse restaurants. Middenin het bruisende Rotterdam, en toch krijg je hier helemaal een cruisegevoel!