Weekendesk
🇳🇱 Al onze geselecteerde hotels zijn corona proof**
📅 Gratis annuleerbaar tot 2 dagen voor vertrek**
✅ Boek nu, betaal later in 4 termijnen**

Keukenhof: weekendje weg vol bloemenpracht

6 februari 20221 min leestijd
Weekendje weg Keukenhof

Op zoek naar kleurenpracht en het ideale voorjaarsgevoel? Ga dan naar de Keukenhof! De mooiste bloementuin van Europa gaat 24 maart weer open. Wacht niet te lang met boeken. Het kan er druk zijn en de Keukenhof is maar twee maanden open!

Vijver in Keukenhof, Zuid-Holland

De beroemde tuinen (negen in totaal) liggen bij Lisse in Zuid-Holland en staan op de bucketlist van miljoenen mensen over de hele wereld. En terecht. Met zeven miljoen bloemen verdeeld over 32 hectare is het de grootste tuin ter wereld. Denk niet dat je er enkel tulpen ziet. Je kan er maar liefst achthonderd verschillende bloemensoorten bewonderen!


Grootste tuin ter wereld, in Nederland

Ook als je eerder in de Keukenhof bent geweest, is een tweede bezoek een aanrader, want de tuin is elk jaar anders. Dit keer werkt Keukenhof samen met Museum Kröller-Müller en 25 kunstenaars. De kleurenpracht zou weleens nog indrukwekkender dan normaal kunnen zijn! Er is ook veel te doen voor kinderen. De Keukenhof is geschikt als familie-uitstap, of als heerlijk weekendje weg voor met zijn twee.

Bloementuin Keukenhof in Lisse

Wil je zorgeloos genieten van al het moois, koppel er dan een hotelovernachting aan vast. Een dagje Keukenhof is gemakkelijk te combineren met een bezoekje aan de oude universiteitsstad Leiden of aan het eeuwig vibrerende Amsterdam. In de Keukenhof-arrangementen van Weekendesk is een toegangsticket voor de tuin steeds inbegrepen. 

Kom je speciaal voor de tulpen en narcissen is de tweede helft van april de beste periode. Maar ook eind maart en in mei zie je er meer bloemenpracht dan ooit!