Vier Valentijnsdag eens helemaal anders

8 janvier 20201 min leestijd
Skiën met Valentijn in Landgraaf

Wil je een leuke, spannende Valentijnsdag maar dan zonder alle romantische clichés? Dat kan! Wij hebben drie hotels uitgezocht met bijzondere arrangementen voor een onvergetelijke Valentijn.

Hotel SnowWorld, Landgraaf

Weekendje weg naar SnowWorld, Landgraaf

Zijn jullie allebei zot van wintersport? Vier je Valentijn graag actief? Dan is Hotel SnowWorld in het Nederlandse Landgraaf jullie bestemming. Niet ver van Maastricht vindt je hier een van de grootste overdekte skibanen van West-Europa, een Finse sauna en diverse restaurants. Een ervan is gespecialiseerd in fondues om van te watertanden. Zelfs de hotelkamers doen je in de Alpen wanen!

Hotel Stiemerheide, Genk

Valentijnsdag vieren in Genk en Beringen

Ook heel speciaal: je Valentijnsdag snorkelend doorbrengend tussen zoetwatervissen! Dat kan als je een arrangement boekt bij Hotel Stiemerheide in Genk. Je krijgt dan een snorkelsessie aangeboden bij TODI in Beringen. Het hotel zelf is ook niet mis: prachtig landelijk gelegen met comfortabele kamers, sauna en zwembad. Ontspannen met zijn tweeën!

Estrel Hotel, Berlijn

Tina Turner, Hotel Estrel, Berlijn

Vind je wat langer reizen geen probleem, hebben we nog een tip voor je: het immense viersterrenhotel Estrel in Berlijn. In dit unieke, luxueuze hotel is een concertzaal met doorlopend shows van topartiesten, en bij boeking is een toegangsticket hiervoor inbegrepen. Berlijn is op zichzelf al een opwindende stad, dus je bent verzekerd van een fabuleuze Valentijn!

Ben je op zoek naar een weekendje weg met Valentijn met meer dan een diner bij kaarslicht, aarzel dan niet!