Weekendesk

Tijd te kort voor een cadeau?

Ontdek de Weekendesk Cadeaubon
23 décembre 20201 min leestijd
Cadeaubon van Kerstmis

Een kerstcadeau uitzoeken is niet zo simpel. Eerst moet je iets leuks vinden en vervolgens sta je in de rij voor de kassa. En die rij is lang, zo kort voor Kerstmis...Met een cadeaubon van Weekendesk maak je het leven gemakkelijk. Je bestelt hem in een paar minuutjes online en het cadeau valt honderd procent zeker in de smaak! 

https://m.weekendesk.be/nl/giftcard

Een cadeaubon van Weekendesk is vlot besteld. Eerst kies je de waarde. Het bedrag bepaal je zelf. Je hebt al een geschenkbon voor 50 euro. Daar kan je al heel wat toffe uitstapjes voor 2021 voor vinden. Vervolgens selecteer je een leuk ontwerp en personaliseer je de kaart. Met een paar persoonlijke woorden geef je een cadeaubon de warmte die past in deze tijd van het jaar. 

Klaar? Dan komt de cadeaubon per e-mail naar je toe. Even uitprinten, in een mooie envelop steken en je hebt een prachtgeschenk. Simpel! 

De bon kan voor het hele aanbod van Weekendesk worden gebruikt. De keus is enorm. Wist je dat we tienduizend verschillende arrangementen hebben? Een 

gastronomische uitstap, een wellnessweekend, een romantische citytrip: er is voor iedereen wat bij. En er is geen haast bij, want de bon is een jaar lang geldig!

Dus, bespaar jezelf die vermoeiende trip naar de winkel en schenk een belevenis!