Vier leuke bestemmingen voor elk seizoen

2 décembre 20192 min leestijd
Bestemmingen voor weekendje weg

Zoek je plezier, gezelligheid en ontspanning, en wil je niet ver reizen? Geen probleem. Wij hebben vier superleuke bestemmingen voor je. Dicht bij huis, een voor elk seizoen! Zo heb je het hele jaar door inspiratie voor een weekendje weg. 

Herfst: Ardennen

Weekendje Ardennen in de herfst

Wat zeg je? Je bent geen herfstfan? Ga dan eens naar de Ardennen. Om je heen zie je dan de prachtigste kleuren en voel je een rust die nooit onberoerd laat: hier beleef je de pure magie van de herfst en de kracht van de natuur. Rond je weekendje Ardennen af met een overheerlijk wildmenu en je komt herboren thuis.

Winter: Maastricht

Citytrip Maastricht

Maastrichtis een van de tofste plaatsen van Nederland. In de winter, als de jaarlijkse kerstmarkt iedereen betovert, is de toch al sfeerrijke stad op zijn gezelligst. Het historische centrum is ideaal voor als je wil uitgaan en shoppen. Je vindt er veel cultuur en de mensen zijn er heel relaxt.

Lente: Parijs

Romantisch weekend Parijs

Andere steden heb je na één keer wel gezien, maar van Parijs krijgt niemand genoeg. Zeker in de lente, als de Franse metropool in een zalig zonnetje baadt. Van vrolijk vermaak en ongeremde romantiek, en van hoogstaande cultuur tot puur shoppingplezier: voor de perfecte citytrip moet je naar het eeuwig bruisende Parijs. 

Zomer: Oostende

Oostende, Belgische kust

De Koningin der Badsteden is de gedroomde zomerbestemming, met adembenemend brede stranden, volop watersport en tal van toffe bars, restaurants en disco’s. En tegelijk een mondain kuuroord met artistieke flair. Geen stad die ons zo verbindt als Oostende!