Herbeleef je vakantie met jouw foto’s

11 novembre 20202 min leestijd
Iedereen maakt foto’s op vakantie

Een van de leukste dingen aan je vakantie zijn natuurlijk ook de herinneringen die je eraan overhoudt. Gelukkig heb je die leuke foto’s nog om extra lang van dat vakantiegevoel te genieten. Hieronder volgen vijf leuke ideeën om je vakantie opnieuw te beleven, aan de hand van je vakantiefoto’s. 

Maak je instant-fotomuur

Maak een fotowand met Instax of Polaroid

Heb je een Instax of Polaroid? Dan kan je vast een hele muur behangen met al die toffe, hilarische en romantische momenten van de voorbije maanden. Nee, inlijsten is niet nodig. Je kan ze zelfs met wasknijpers aan een draad hangen!

Maak je eigen fotoboek

Een fotoboek van deze zomer

Verzamel de beste foto’s van deze zomer en maak je een eigen fotoboek. Er zijn heel veel websites die je hierbij helpen. Kies een design, upload de foto’s en een paar dagen later ligt er een prachtig fotoboek op je deurmat. 

Digitale dia-avond

Bekijk je vakantiefoto’s op groot scherm

De dia-avond, ken je die nog? Ook al maakt niemand nog dia’s, je kan zo’n avondje ook organiseren met een computer of gsm en een groot beeldscherm, televisie of beamer. Nodig al je vrienden uit. Cocktailshaker erbij. Plezier verzekerd. 

 Deel je fotoalbum 

Deel je fotoalbum met vrienden

Maak foto’s met je smartphone, of sla ze op in de cloud, zo kun je gemakkelijk je foto’s ordenen in albums. Verzamel je leukste vakantiefoto’s in één album. Je kan het daarna delen met vrienden. Ook al benieuwd naar de comments?

Maak behangpapier van vakantiefoto’s

Wil je elke dag herinnerd worden aan de mooiste plek van deze zomer? Bij diverse online shops kan je behangpapier laten maken, van jouw dierbaarste vakantiefoto! Zo blijft de vakantie altijd bij je.