24 uur in het zonnige Barcelona

30 mai 20191 min leestijd
Het mooie Barcelona

Heb je maar 24 uur de tijd in Barcelona? Dan hebben we de volgende tips voor je!

Prachtige architectuur

Casa Milà van Gaudí

Maak allereerst een mooie wandeling door de stad! Barcelona staat bekend om zijn gebouwen in de stijl van het Catalaans Modernisme (vergelijkbaar met Art Nouveau en Jugendstil). Het symbool van de stad is de nog onafgemaakte Sagrada Família van Gaudí, die ook de ontwerper is van het unieke, eigenaardige Casa Milà, ook wel de ‘steengroeve’ genoemd. Daarnaast is de kathedraal van Barcelona, midden in de Gotische wijk, is een schitterend voorbeeld van de Catalaanse Gotische stijl.

Boeiende cultuur

De Gouden Vis bij het strand

Barcelona heeft veel bekende musea zoals het Picasso Museum, het Miro Museum en het Maritiem Museum. Bij Port Vell vind je het zeeaquarium, een kabelbaan die over de haven loopt, en de Peix d’Or, de Gouden Vis bij het strand. Ook de magische fontein, Font Magica Montjuïc, is zeker de moeite waard!

Overheerlijk eten

Catalaanse keuken

Tot slot van je dag is er een grote keuze aan uitstekende restaurants, van voordelig tot prijzig, van tapas tot paella, van veganistisch tot vlees en vis, van lokale (Catalaanse) keuken tot Spaanse keuken: keus genoeg! Ga dus snel naar onze website en bekijk onze beste hotelaanbiedingen voor Barcelona!

Onze verblijven in Barcelona

Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel

Lees meer artikelen